Rijschool Delft

Rijschool Delft

Zoek jij een professioneel rijschool in Delft ? Wil je verzekerd zijn van een uitstekende begeleiding op de weg naar je rijbewijs?

Dan ben je aan het juiste adres bij Rijschool Flex-Line, rijschool Delft en omgeving.  Wij hebben een jarenlange ervaring als professionele rijschool en begeleiden alle cursisten op kwalitatief hoogwaardige wijze naar het behalen van het rijbewijs voor auto of motor.

 

FLEX-LINE, Rijschool Delft, jouw professionele rijschool in Delft

Als Flex-Line rijschool Delft hebben wij je veel te bieden. Wij zetten ons dan ook volledig in voor jou, zodat jij op zo kort mogelijke termijn je rijbewijs kunt halen.  Je wordt begeleid door een vakbekwame en vriendelijke instructeur en een les overeenkomst aangeboden met duidelijke en aantrekkelijke voorwaarden. Onze rijschool zorgt er tevens voor dat je door middel van een instructiekaart je eigen vorderingen kunt bijhouden en je eigen vertrouwde instructeur rijdt tijdens het praktijkexamen met je mee.

Dus als je op zoek bent naar de beste rijschool in Zoetermeer dan ben je bij Flex-Line Rijschool Zoetermeer aan het juiste adres! Bij Flex-Line Rijschool Delft krijg je altijd een persoonlijke benadering en op jouw toegespitste rijopleiding.  Hierdoor heb je uiteindelijk minder lessen nodig en betaal je dus minder voor je rijbewijs.

 

Waarom kies je voor Flex-Line rijschool Delft ?

  • geen wachttijd, dus gelijk beginnen met lessen
  • geen extra kosten bij lessen op zaterdag en avonden
  • gespreid betalen mogelijk
  • hoog slagingspercentage
  • elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeur

Flex-Line rijschool Delft : ALTIJD geslaagd!

FLEX-LINE  rijschool Delft biedt diverse rijles pakketten aan, o.a. een 10-daagse spoedcursus en/of een pakket met examengarantie. Wil je beginnen met lessen, raden we altijd een intake (vrijblijvende proefles van 120 minuten) aan. Tijdens deze vrijblijvende intake ga je direct met je instructeur de  weg op en krijg je een goed beeld van je rijlessen en kan je instructeur je direct een advies geven over hoeveel rijlessen je nodig zal hebben om je rijbewijs te halen.

saskia in de lucht

Rijschool Delft Rijschool Flex-Line